Chcesz otrzymywać informację o najnowszych ofertach? Zapisz się do newslettera.
Travelgory.pl

Podróże z rabatami! 

533 053 039
Codziennie 8.00 - 24.00
Wyszukaj miasto:
SZUKAJ OFERT
Zakopane: WAKACJE Z WYŻYWIENIEM OD 3-8 DNI W PENSJONACIE MARTA M ! DOBRE OPINIE ! BLISKO SZLAKÓW !
Wakacje w Zakopanym, pobyt od 3-8 dni, 2 os + śniadania i obiadokolacje + karta tatrzańska.Blisko centrum.Super standard!Parking.Bardzo dobre opinie !
Wybierz opcję
Liczba sprzedanych ofert 198
Śpiesz się, oferta kończy się za:
 
 
 
 
dni
godz.
min.
sek.
Wyjątkowa cena już od:
320 zł Kup teraz

Dlaczego warto?

  • Pobyt w Zakopanym dla dwojga Wiosna i Wakacje ! Rezerwuj na Kuptravel najlepsze miejsca !
  • Bardzo dobre opinie !
  • Atrakcyjne zniżki dla dzieci!
  • Doskonała lokalizacja: willa położona w pobliżu kompleksu narciarskiego Nosal Zakopane, przy drodze na Cyrhlę 
  • Zrób prezent swoim bliskim, dziewczynie czy wykup pobyt rodzicom
  • Pensjonat  Marta M to nowoczesna willa! Zakwaterowanie w komfortowym pokoju z łazienką i TV SAT, wyposażonym w stolik, fotele, szafę, komodę, telewizor, czajnik bezprzewodowy i podstawowe naczynia
  • Willa  Marta M to przytulny  i nowoczesny pensjonat, który wyróżnia się estetyką i przestronnością
  • Z ogrodu rozciąga się malowniczy widok na Gubałówkę
  • Dużo przestrzeni do zabawy dla dzieci oraz specjalne miejsce dla amatorów grilla i ognisk
  • Wszystkie posiłki przygotowywane są samodzielnie od A do Z, jest więc możliwość wypróbowania typowej domowej, góralskiej kuchni. Produkty są zawsze świeże i starannie dobierane
  • Spraw sobie wielką przyjemność i skorzystaj z sauny fińskie (suchej). Po regenerującym seansie możesz zrelaksować się w wannie z hydromasażem
  • Każdy z pokoi ma niepowtarzalną atmosferę i zapewnia wygodne oraz przyjemne spędzenie wolnego czasu.
  • Skorzystaj już teraz! Oferta limitowana!!! Liczba miejsc ograniczona!
    • Szukasz miejsca dla grup , wycieczki szkolne, zakładowe ,kolonie ,wyjazdy firmowe itp  DZWON -tel 533 095 039- Grawancja najlepszej ceny ! 
 

Warunki

  • Zakopane:
  • WAKACJE Z WYŻYWIENIEM OD 3-8 DNI W PENSJONACIE MARTA M ! DOBRE OPINIE ! BLISKO SZLAKÓW !
  • Wakacje w Zakopanym, pobyt od 3-8 dni, 2 os + śniadania i obiadokolacje + karta tatrzańska.Blisko centrum.Super standard!Parking.Bardzo dobre opinie !
  • Przed zakupem oferty potwierdź telefonicznie dostępność miejsc: 570 490 295
  • Warianty cenowe oferty, dostępne w opcjach:
    3 dniowy pobyt (2 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami + KARTA TATRZAŃSKA- Wakacje 25.06.2017-30.09.2017 - 320 zł
    4 dniowy pobyt (3 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami + KARTA TATRZAŃSKA- Wakacje 25.06.2017-30.09.2017 - 470 zł
    5 dniowy pobyt (4 noclegi) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami + KARTA TATRZAŃSKA-Wakacje 25.06.2017-30.09.2017 - 640 zł
    6 dniowy pobyt (5 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami + KARTA TATRZAŃSKA Wakacje 25.06.2017-30.09.2017 - 790 zł
    7 dniowy pobyt (6 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami+ KARTA TATRZAŃSKA Wakacje 25.06.2017-30.09.2017 - 949 zł
    8 dniowy pobyt (7 noclegów) dla 2 osób ze śniadaniami i obiadokolacjami +KARTA TATRZAŃSKA -Wakacje 25.06.2017-30.09.2017 - 1099 zł
  • Kupon  ważny  do 30.09.2017.  
  • Wstępna rezerwacja przed zakupem : 570 490 295 .Podaj nazwe portalu TRAVELDAY .PL i cene pobytu !
  • UWAGA - oferta cenowa ważna wyłącznie przy zakupie kuponu  w opcji „Kup Teraz”przez serwis TRAVELDAY .pl
  • WAŻNE:  Po zakupie konieczne potwierdzenie rezerwacji z podaniem kodu kuponu, nazwiskiem, ilością osób, dni, dostawek dla dzieci na adres e-mail: willa@martam.pl
  • Opłata klimatyczna płatana obowiązkowo  2 zl od osoby doba ,
  • W cenie kuponu :
    • Wyżywienie: codzienne śniadania i obiadokolacje!  
    • Karta Tatrzańska uprawniająca do wielu zniżek
    • Duzy ogórd z miejscem na grilla
    • Zakwaterowanie w komfortowym pokoju z łazienką i TV SAT, wyposażonym w stolik, fotele, szafę, komodę, telewizor, czajnik bezprzewodowy i podstawowe naczynia
    • W obiekcie znajduje się równiez klimatyczna sala kominkowa, gdzie ogrzejesz się  po całym dniu 
    • Oświetlony oraz zamykany na noc parking dla klientów Willi
    • Nieograniczony dostęp do stołu do gry w ping-ponga
    • Bezpłatny internet wi-fi na terenie obiektu
  • Doskonała lokalizacja: willa położona w pobliżu kompleksu narciarskiego Nosal Zakopane, przy drodze na Cyrhlę (prowadzącej do przejścia granicznego ze Słowacją)
  • Oferta limitowana !!!
  • Pobyt dzieci:Dodatkowe wejście na saunę lub jacuzzi- 29 zł/os.
    • Dzieci do 3-go roku życia bez 'świadczeń' gratis 
    • Dzieci do 3-go roku życia - w swoim łóżku bądź w łóżeczku 10zł zł/ noc
    • Dzieci od 4-go do 11-go - 45 zł /os./ doba ze świadczeniami
    • Dzieci od 11-go do 16 -go -65 zł os doba ze świadczeniami 
    • Osoby dorosłe połowa wartości kuponu .
  • Oferta nie łączy się z innymi promocjami
  • W razie zarezerwowania terminu i nieodwołania go z co najmniej 4 -dniowym wyprzedzeniem, kupon  przepada
  • WAŻNE: Na miejscu pokaż kupon  - wydrukowany lub na ekranie smartfona
  • Zrób prezent swoim bliskim, dziewczynie czy wykup wycieczkę rodzicom
    • Szukasz miejsca dla grup , wycieczki szkolne, zakładowe ,kolonie ,wyjazdy firmowe itp  DZWON -tel 533 095 039- Grawancja najlepszej ceny ! 

Opis oferty

 

  • Pensjonat „Marta M” to nowoczesna willa położona w spokojnej dzielnicy Zakopanego, w pobliżu kompleksu narciarskiego Nosal Zakopane, przy drodze na Cyrhlę
  • Willa \"Marta M\" to komfortowy  pensjonat , który wyróżnia się estetyką i przestronnością
  • Z ogrodu rozciąga się malowniczy widok na Gubałówkę
  • dużo przestrzeni do zabawy dla dzieci oraz specjalne miejsce dla amatorów grilla i ognisk
  • Wszystkie posiłki przygotowywane są samodzielnie od A do Z, jest więc możliwość wypróbowania typowej domowej, góralskiej kuchni. Produkty są zawsze świeże i starannie dobierane.
  • Spraw sobie wielką przyjemność i skorzystaj z sauny fińskie (suchej). Po regenerującym seansie możesz zrelaksować się w wannie z hydromasażem
  • Każdy z pokoi ma niepowtarzalną atmosferę i zapewnia wygodne oraz przyjemne spędzenie wolnego czasu.
  • komfortowe pokoje z łazienka ,tv  stolik, fotele, szafę, komodę, czajnik bezprzewodowy i podstawowe naczynia

Wycieczki

ZAKOPANE - ATRAKCJE TURYTYCZNE!

 

1. KOLEJKA NA KASPROWY WIERCH

2. MUZEUM STYLU ZAKOPIAŃSKIEGO

3. WJAZD KOLEJKĄ NA GUBAŁÓWKĘ

4. SPACER PO KRUPÓWKACH

5. TEATR WITKACEGO

6. MUZEUM TATRZAŃSKIE IM. TYTUSA CHAŁUBIŃSKIEGO

7. WIZYTA W GÓRALSKIEJ KARCZMIE I FENOMENALNIE SMACZNE OSCYPKI

8. AQUAPARK ZAKOPANE

9. TRZY PARKI LINOWE, DLA AKTYWNYCH DOROSŁYCH I DZIECI

10. SKOCZNIA WIELKA KROKIEW - CO CZUJE SKOCZEK PRZED SKOKIEM? 

11. STACJA NARCIARSKA POLANA SZYMOSZKOWA

12. MORSKIE OKO

13. JASKINIE W TATRACH

14. ANTAŁÓWKA - PUNKT WIDOKOWY NA PANORAMĘ TATR

15. ZJEŻDZLANIA GRAWITACYJNA

16. BACHLEDZKI WIERCH - WIDOKOWA TRASA SPACEROWA

17. SEGWAY- WYPRAWY

18. QUADY- WYCIECZKI I WYPRAWY

19. KUŻNICE- PRZYJEMNE SPACERY

20. ZAKOPIANSKIE PLACE ZABAW

21. GÓRSKA ODZNAKA TURYSTYCZNA DLA DZIECI

I WIELE WIĘCEJ!

Lokalizacja

Polecane oferty:
Austria:
Niesamowita wycieczka z przejazdem luksusowym autokarem, 2 noclegami w hotelu, śniadaniami, opieką pilota i bogatym programem zwiedzania! Poczuj magnetyczną siłę miasta z mnóstwem atrakcji!
Zobacz ofertę
Liczba sprzedanych ofert: 183   Rabat 67%
229zł 700zł
Ostatni zakup tej oferty został
dokonany 5 godzin temu
Codziennie od 08.00 - 24.00, 7 dni w tygodniu Infolinia 533 053 039
Copyright © travelday.pl 2015
Podróże na każdą kieszeń
Oszczędzaj do 70%
Wyselekcjonowane obiekty w jednym miejscu z najniższymi cenami
Dołącz od Klubu za Darmo już teraz
  • Okazyjne ceny na każdą kieszeń
  • Sekretne oferty tylko dla klubowiczów
  • Setki ofert dopasowanych do Twoich potrzeb
Wyrażam zgodę na otrzymywanie drogą elektroniczną na podany adres e-mail informacji handlowych dotyczących towarów i usług własnych oraz partnerów właściciela serwisu kuptravel.pl
Wyrażam zgodę na przetwarzanie moich danych osobowych w celach marketingu towarów i usług własnych oraz partnerów właściciela serwisu kuptravel.pl.